Večer indické kuchyně

Přijměte pozvání na pohoštění indickým jídlem spojené s krátkým povídáním o indické kuchyni a Indii. Jídlo připraví a workshop povede lektorka kurzů indického vaření a pravidelná cestovatelka do Indie Lenka Janíková.

Indická kuchyně není zdaleka jen o pálivosti. Pálivá být vlastně ani nemusí. Indická kuchyně je velmi zdravá a dokáže být podmanivá, pokud člověk ví, jak na ni. Nese s sebou další znaky, které nejsou lidem známy. Přijďte ochutnat indické jídlo tak, jak jej neznáte, a dozvědět se něco více o tom, jak se v Indii vaří a jí. Nebojte, úroveň ostrosti bude mírná tak, aby ji zvládli i citlivější jedinci.

Jídlo, které lektorka vaří, je vždy z čerstvých a kvalitních surovin a je převážně vegetariánské, velmi často veganské.

Menu:
Papriková omáčka se sýrem panýrem/Capsicum paneer curry (vegetariánské, obsahuje výrobek z mléka),

Půlená fazole mungo/Split moong dal (vegan),

Chapati – tradiční indické chlebové placky (vegan, obsahuje lepek),

Rýže basmati

Masala čaj (vegetariánské, obsahuje mléko).

Těší se na vás

Lenka Janíková

Den a čas workshopu: 10. 6. 2018 20-21:30 h.

Lektor: Lenka Janíková

 

Rezervace a přihlášení: e-mailem na info@sundara.cz nebo u Lenky Dzidové na tel.: (+420) 723 294 939 (počet míst je omezený)

 

Kde: Studio Sundara, Dvorní 756/9, Ostrava–Poruba   www.sundara.cz